FAIL (the browser should render some flash content, not this).
24 ore live ne 104.1 fm -si dhe ne internet.

ShareShareShare

Share 

Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

 

PLOTESONI TE DHENAT PER ...KERKES MUZIKORE..
(Trasmetohen Vetem Gjate Emisjoneve)
Kengetarin:........
Titullin e Kenges:
Dedikohet Per:...
Emri Juaj:.........
E-mailli Juaj:.....

 

.Muzika Qe Do Te Degjoni -POPULLORE

.Telefon 00355-0 69 689 3300 cdo dite 24 ORE

.Imail- radiomyzeqeja@gmail.com

. On line www.myzeqeja.com

. Degjohemi ne 104.1 Fm , Zonat Fier, Lushnje, Kavaje, Berat, Memaliaj, Mallakaster, Vlore.

. Reklama vetem 100 euro ne muaj, (150 spote trasmetohen maksimumi 40 sekonda nje (1) spot).

. Na degjoni dhe ne Smart fonin tuaj, Iphone, Android, Apo Tablet, Kliko ketu nga Iphoni juaj